FORGOT YOUR DETAILS?

Restaurant Casa cu Tei

Restaurant

Un mix exceptional intre bucataria moderna si cea clasica, un mix ce include specialitati mediteraneene si preparate traditionale romanesti.

Meniul nostru contine atat preparate recunoscute cat si creatii originale ale chefilor. Avem o lista de vinuri premiate, alese cu mare atentie, iar servirea impecabila reprezinta o oferta de nerefuzat atat pentru pranzuri, cine sau cocktail-uri, cat si pentru evenimente speciale de orice tip.

Elegantul restaurant al hotelului Casa cu Tei este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica fascinanta in urma careia papilele dvs. gustative vor implora sa se intoarca.

Restaurantul este ideal atat pentru momente speciale cat si pentru evenimente personale. O nunta intima doar cu prietenii apropiati, un botez restrans sau o petrecere in familie, toate pot prinde un contur de basm in locatia noastra de poveste. Mai mult, va punem la dispozitie curtea cu gradina sau diferite spatii din hotel pentru invelitul miresei sau sedinte foto.

Si pentru ca vara este o perioada speciala, ne distram in gradina alaturi de Vali Oprita, un invitat de suflet al Casei cu Tei.

Facilitati Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri, iar in ceea ce priveste evenimentele, aranjamentul meselor depinde in functie de numarul de persoane si de preferintele dvs. Sala este dotata cu echipament audio, videoproiector si ecran de proiectie, si in plus, punem la dispozitie alte materiale de logistica cum ar fi flipchart-uri.

Pe langa sala cea mare, dispunem si de o incapere cu o capacitate de 35-40 de locuri pentru diverse intalniri sau pentru conferinte mai mici.

Terasa situata in curtea destul de spatioasa va sta la dispozitie pentru a servi masa in adierea blanda a vantului sau pentru a va bucura din plin de atingerea delicata a soarelui.

INFORMATII UTILE

Copyright © 2017 Casa cu Tei

Politica de Confidentialitate | Politica Cookies | Termeni si Conditii | Branding by Pion Media

ADRESA
Str. Amaradia nr. 4, Craiova, Dolj, Romania
EMAIL
casacuteii@gmail.com
TELEFON
+40372.981.433 +40770.109.390

TOP